Üdvözlünk az Egri Focisuli Egyesület honlapján

Egyesületünket 1999-ben alapítottuk. Tevékenységünk fő célja az óvodás és kisiskolás korú gyerekek számára, szervezett keretek és jó feltételek között, egész éven át, rendszeres edzés és versenyzési lehetőség biztosítása. Egyesületünk számára fontos a gyermekek egészséges életmódra nevelése, a sport, mozgás iránti vágy kialakítása, mely reményeink szerint felnőtt korban is töretlen marad.
Egyesületünk minden évben két alkalommal rendez nemzetközi tornát, amelyre hazai csapatok mellett a szomszédos országokból is szép számmal érkeznek klubbok. Nyaranta a Rexroth nemzetközi kupa került megrendezésre, amely az idei évtől tulajdonosváltás miatt Aventics Kupa néven folytatódik. Igen nagy múltal büszkélkedhet a nyári torna, hiszen több mint 20 éve csábítja Eger városába a csapatok különböző korosztályait. A téli időszakban sem kell a gyerekeknek a futball varázslatos hangulatáról és a játék szeretetéről lemondaniuk, hiszen ebben az időszakban kerül megrendezésre az Agriapipe nemzetközi teremtorna. Ez a torna két hétvégét jelent a naptárban, figyelembe véve a korosztályok számát és a tornatermi lehetőségeket.

Emerson Kupa

2021. augusztus 5-8. között megrendezésre kerülő Emerson Kupa - XXVIII. Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Torna eredményei és végeredménye elérhetőek a letöltések menüpont alatt.

Agriapipe Kupa

2019. november 23-24., és november 30-december 01. között megrendezett XII. Agriapipe Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna eredményei és végeredménye elérhető a letöltések menüpont alatt.

Regisztráció

Honlapunkon elérhető az online regisztrációs lehetőség mindig az aktuális tornára.

Toborzó

Egyesületünk szeretettel vár minden foci iránt érdeklődő 3-10 éves közötti fiút és lányt az Északi műfüves pályán.